Sukurti temą | Į sąrašą
Kaip svetaine?
Gera svetaine tik nespalvota ... Njum ... nebloga
visai nkslax apsilamkik mano www.ppp.mylivepage.com kaip uzdet friend grupe kad ir tau?
Neblogai
gal aplinka ir nieko, bet trūksta failų...
Nu gal ir truksta, bet tai kokių man dainų dėt? Aš galiu pridėti, bet niekas vistiek nesisiūs...
kai as pirma pradejau svetaine, irgi niekas nezinojo, tai niekas nesisiunte... bet as tiesiog recomendavau ja klasiokams ir plius, dek ne vien muzika, ka nors daugiau, pvz: klipu, arba dar geriau - amv.
Bet blyn, as juk muzikos vetaine padariau
taigi klipai ir amv irgi geri gabalai muzikos, tik su vaizdu. kai svetaine vien apie muzika, sunku ka nors pritraukti... bent jau viena sauleno irasa idek... ai kad ir kaip ten butu, as noriu keistis baneriais... kaip ten juos uzkeist? as jau pvz ir is kur ta url adresa gauti zinau, ir kaip padaryti ta "mygtuka" bet vistie... neiseina. tiesiog kai ta url irasau, tai nerodo...
jau issiaiskinau http://rokasu.mylivepage.com/images/reklama.gif
idek tik tai ta reklama kolkas, ta linka kur parasiau virsuj, panaudok ant to paveikslelio URL turi veikti, beje, nustatyk linka i goodiewallpapers.mylivepage.com, o tai as galbut sukursiu patsreklama
kad zaidu idesi tai nesitikejau bet apsimoka tas southpark tik tiek, kad man neina su programa tokia normalios reklamos sukurti... su gimp tai sukuriu paveikslelius tam gif, bet kai sudedu tai programa ta kvaila spalvas isdarkioja... nueik i goodiewallpapers.mylivepage.com pamatysi kaip sudarkioja tie gaidziai...
agi man padarysi baneri judanti? baneris turi buti 120x60
nebutinai turi buti tokio dydzio... ir plius, ant tos programos neina TIKSLIAI nustatyti dydzio.as nezinau koki tau daryti, taip kad pirma su windows paint nusipiesk po viena paveiksliuka (is kuriu susidarys vienas judantis) pvz: Geriausias mp3 portalas : "Geriausias" - pirmas paveikslelis "MP3" - antras paveikslelis "Portalas" -trecias paveikslelis labai paprasta, TIK ISPEJU!!! - nieku gyvu nepiesk juodos, ta programa ja atpazysta kaip permatoma!
man tai butina
ekrano - fonas pas tave stipru tamstas 2007.04.25 10.40
uzeikite.pasiimkite 2007.04.25 13.00
E norite uzsibirtbi daug pinigu tai skaitykite toliau !!! 1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita e-gold internetiniame banke adresu: https://www.e-gold.com Einate i “Create An Account” , spauskite “I AGREE” ir uzpildykite registracijos anketa, isiminkite savo saskaitos VARDA ir SLAPTAZODI, na ir be abejones savo SASKAITOS numeri. 2. Kad ieiti i banko pavedimo forma adresu: https://www.e-gold.com/acct/login.html , virsuje spauskite SPEND. Lange PAY iveskite pirma saskaitos numeri is saraso apacios, AMOUNT lange skaiciu 1, Choose unit lange isrinkite US’ Dollars, MEMO lange irasykite “ Iveskite prasom mano saskaitos numeri i sarasa”. Tokia operacija pakartokite su kiekvienu is sarase esanciu dalyviu. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate. Perveskite po 1$ i sekancias e- gold saskaitas: 1. 5097582 2. 5099272 3. 5100028 4. 5102249 5. 5105483 6. 5430826 Dabar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i viru, o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo e-gold saskaitos numeri. Sarasas turetu atrodyti taip: 1. 5099272 2. 5100028 3. 5102249 4. 5105483 5. 5430826 6. Jusu saskaitos Nr. 3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja, Isplatinkite sita straipsni kaip min 200 forumuose ir naujienu juostose(News Groups), skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos apie si straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu. Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. Ir kada jus pasieksite pirma eilute, jus turesite tukstancius $ tesiog kaip saraso kurejas! Tai kainuoja tik 6 $ ir kelias valandas nesunkaus darbo!!! Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!! kuo daugiau isplatinsite si straipsi forumuose tuo daugiau pinigu turesite !!!!!!
Pauokokit vaikams kurie serga veziu,siukite zinute muho5 wergas numeriu 1679 zinutes kaina 5lt
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.